Благотворително шоу за 2-годишната Кристин направиха "Колите на Смолян"

Снимка: Вероника Узунова
Благотворително шоу в помощ на двегодишната Кристин Терзиева започна от 12 часа днес на Полигона в смолянското село Полковник Серафимово.
 
Малкото момиченце отпътува за Индия, където чака да й бъде направена трансплантация на сърце, за да живее. За детето се събраха над 700 000 лв. дарени от над 13 500 души, но са нужни още средства за престой и други непредвидени разходи. За непосилната сума бяха обявени редица кампании. Тъй като бащата на момиченцето е от Смолян, в родопския град се проведоха и провеждат отделно куп дарителски инициативи. Над 700 хил. лева събраха за живота на бебето Кристин
 
"Нека за пореден път докажем, че родопчани сме хора с огромни сърца, винаги готови да помогнем“, призоваваха организаторите на благотворителното авто-мото шоу. Всеки желаещ имаше възможност да се повози благотворително на една от колите срещу заплащане, което ще се дари за детето. На място се продаваха вода, сладки и солени родопски ястия отново благотворително за Кристин.
 
Всички средства се събираха в три благотворителни кутии. Събраната сума ще бъде преведена по сметката за лечение на детето в понеделник.
 
За тези от Вас, които искат да помогнат по банков път:
 
Банка: UniCredit Bulbank IBAN: BG73UNCR70001524812469 BIC: UNCRBGSF Получател: Иванелина Терзиева Основание: Дарение за Кристин Терзиева 
 
Източник: Марица
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре