Menu
Сряда, 06 Декември 2017 19:51

Благотворителност - "Деца помагат на деца" в дарителска кампания

Публикувана от Прочетена 941 пъти
Цонка Митова /вдясно/ връчи грамота на Недялка Чавдарова от НАП Цонка Митова /вдясно/ връчи грамота на Недялка Чавдарова от НАП

Акцията „Жълти стотинки”приключи медийно на Никулден, съобщи Цонка Митова, инициирала кампанията в Смолян.

Тя се провежда за първа година в областния град и в нея са участвали 30 търговски обекти, НАП в града, счетоводна къща „Дичев консулт” ЕООД, ЮЦДП, ОУ „ Проф.д-р Асен Златаров” и др.

Всъщност, акцията се организира за 10 поредна година от Сдружение „Съзидание – 2012”- София, като събраните средства ще се дарят за закупуване на медицинска апаратура за педиатричните отделения в Благоевград, Карлово, Ловеч, а в Смолян за неонатологичното отделение, поясни Митова.

По думите й, до края на месец юни  събраната сума от кампанията  е 12 000 лв., а тя ще продължи до края на месец януари.

Акцията Жълти стотинки е под надслов „Деца помагат на деца.”Основен партньор в доброволческата инициатива е НЧ”Балкански просветител – 1871” в смолянския квартал Райково. В читалищната зала, на 6 декември, участниците предадоха бурканите с жълти стотинки и получиха благодарствени грамоти.

Сийка Кетева

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!