Благой Иванов - Багата е новият шампион в тежка категория на WSOF

Благой Иванов - Багата е новият шампион в тежка категория на WSOF
Българският боец Благой Иванов спечели, може би една от най-важните си битки на професионалния ринг, а именно титлата на американската организация WSOF, съобщиха от MMA България.
Багата се изправи срещу канадеца Smealinho Rama в битка в тежка категория за титлата. Нашият сънародник направи изключително впечатляващ дебют в новата си организация и спечели убедително двубоя със събмишън в третия рунд.
Той извървя може би най-трудния път за всеки човек - след като през 2012 година бе наръган почти до смърт, той успя да събере сили и да се възстанови, да се върне на професионалния ринг, като опровергае съмненията в него и днес е новият шампион на американската организация - WSOF.
Иванов успя да повали своя съперник Rama с лява балтия в третия рунд, която разклати неговия опонент и той падна на земята, а от там Багата направи това, което най-добре може - приложи събмишън на врата му, като принуди канадеца да се предаде.
Веднага след мача Багата не скри щастието си успеха и благодари на всички български фенове.
 "Бях готов за този мач. Готвих се няколко месеца на лагер. Върнах се по-силен от преди. Показах характер. Благодаря на Господ, на семейството си. Искам да благодаря и на всички български фенове, които ме гледат", заяви Багата, цитиран от MMA България.
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре