Menu
Вторник, 29 Август 2017 17:59

Блъснаха пешеходец в Чепеларе, мъжът се размина с натъртвания

Написана от
Прочетена 1681 пъти
полиция полиция снимка: Смолян днес!

На 28.08.2017 г. около 08.45 ч. в гр. Чепеларе на ул. "Полк. Дичо Петров", лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от С. З. /40-годишен/ от гр. Чепеларе, при движение назад, блъска пресичащия пешеходец 55-годишен мъж от с. Богутево, общ. Чепеларе. Пострадалият пешеходец е с натъртвания в областта на таза, транспортиран е в МБАЛ гр. Смолян, а след прегледа е освободен за домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Едно пътнотранспортно произшествие без пострадали, с материални щети е възникнало на 28.08.2017 г. на територията на община Чепеларе. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!