Menu
Сряда, 13 Септември 2017 17:21

Блъснаха смолянчанин на пешеходна пътека на булеварда в града

Написана от
Прочетена 2448 пъти
полиция полиция снимка: Смолян днес!

На 12.09.2017 г. около 09:40 ч. в гр. Смолян на бул. "България" лек автомобил "Фиат Пунто", собственост и управляван от Е. Б. /40-годишна/ от гр. Чепеларе, при движение с автомобила, блъска пресичащия на пешеходна пътека 45-годишен мъж от гр. Смолян. Леко ранен е пешеходецът, с охлузване на ляво бедро. Пострадалият е транспортиран от екип на ЦСМП-Смолян в болницата и след преглед е освободен за домашно лечение. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
Други две пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 12.09.2017 г. на територията на ОД МВР Смолян. По едно са станали в общините Девин и Мадан. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!