Menu
Вторник, 10 Октомври 2017 17:41

Блъснаха велосипедист в Златоград

Написана от
Прочетена 975 пъти

На 09.10.2017 г. около 15.45 ч. в гр. Златоград на ул. "Беловидово" е възникнало пътнотранспортно произшествие, при което лек автомобил „Хонда“, управляван от С. К. /67-годишен/ от с. Страшимир, общ. Златоград, удря правомерно движещия се по пътя с предимство велосипедист - 63-годишен мъж от гр. Златоград. Леко ранен е велосипедистът, който е с охлузена рана на ляв крак и натъртвания в областта на гърдите, без опасност за живота. Оказана му е медицинска помощ. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Още едно пътнотранспортно произшествие без пострадали, с материални щети е възникнало на 09.10.2017 г. на територията на гр. Златоград. Произшествието е посетено екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата, съобщиха от полицията.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!