Близо 200 мотористи с "Харли-Дейвидсън" пристигат в Чепеларе

Близо 200 мотористи с "Харли-Дейвидсън" пристигат в Чепеларе

Около 200 мотористи с "Харли Дейвидсън" пристигат в Чепеларе от София, Атина и Истанбул за мото среща  RIDE ON CHEPELARE`22  на 9 юли (СЪБОТА). Кръстеното на култова песен на AC/DC събитие ще започне с дефиле от 11 .30 часа по улица "Васил Дечев" в курортния град. С рев моторите ще минат от моста при църквата по главната улица на града до площад Олимпийски, където ще бъдат посрещнати от гайдарския състав при ЦПЛР ОДК с ръководител Петър Янев.

Мото шоуто ще бъде открито с приветствие на кмета на община Чепеларе Боран Хаджиев. А рокерите ще бъдат поздравени с химна на Родопите "Бела съм, бела, юначе" в изпълнение на Цветелина Мурджева от ЦПЛР ОДК с ръководител Феликс Бозов и Хора с танцов клуб "Веселие" с ръководители Валентина Бозова и Милен Хаджиматев. Следва концерт - рецитал на пловдивската рок група „IVORY TWILIGHT”.

От общинската управа заявяват, че всеки посетител ще може да разгледа невероятните возила от легендарната марка, както и да се снима и весели заедно със собствениците им.

Този път благотворителната кауза на рокерите на мото срещата ще бъде събиране на дарения за реновиране на двора на православния храм "Успение Богородично" в Чепеларе. 

Източник : " Марица"

 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре