Menu
Вторник, 13 Февруари 2018 11:14

Близо 200 журналисти от 30 страни пристигат в Пампорово за годишна зимна среща

Публикувана от Прочетена 2562 пъти
Пампорово Пампорово

Пампорово е домакин през февруари на 65-а годишна зимна среща на SCIJ /Международния ски клуб на журналистите/, информират от "Пампорово" АД. Събитието с участието на близо 200 журналисти от 30 страни ще се състои от 25 февруари до 4 март. 

Годишната среща на SCIJ се провежда за трети път в България, след като през 1975 г. е била на Витоша, а през 2006 г. в Банско.

Състезателната програма включва стартове гигантски слалом на 28 февруари, паралелен слалом на 1 март и дисциплината "крос кънтри" на 2 март. За журналистите, участващи в зимната среща, се предвидени посещения на забележителности, среща с местния бизнес и лекции, представящи региона.

Съпътстващата програма ще акцентира върху показване на богатството на местните традиции и фолклор.

Организатори на събитието са Българския ски клуб на журналистите и "Пампорово" АД като домакин, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!