Menu
Вторник, 17 Октомври 2017 10:45

Брейк денс училище отвори врати в Смолян

Публикувана от Прочетена 3028 пъти

На 16.10.2017 в сградата на ДНА стартира училище за брейк танци. Любителите на уличните танци ще могат да получат практически уроци по акробатичния брейк от едни от най-добрите професионалисти. Целта е да се популяризира този стил и да провокира интереса сред млади хора от града ни да танцуват,защото езикът на танцовото изкуство е разбиран от всеки, независимо в коя точка на света живее.

„Да запознаем младите с Хип Хоп културата и в частност - брейк танците.Възпитаваме дисциплина, постоянство и работа в екип. Развиваме комуникативни умения, креативност и изразяване на индивида. Наблягаме върху детайли,стратегическо мислене и увереност, каза Мартин Кехайов.

Класовете ще включват основни моменти от брейк танците и всеки, който има желание да танцува е добре дошъл, казват организаторите от Break Dance School.

Организаторите споделиха повече детайли за изминалия ден:

Днес се запознахме с това какво е Хип Хоп култура, нейните ценности и елементи. Направихме оглед на елементите на танца и се сблъскахме с първи движения от TopRock, GetDowns и Footwork.

Предстои ни да се запознаем в дълбочина не само с техническото изпълнение и детайлите на все повече движения, но и да разберем защо е нужно да сме постоянни и дисциплинирани. Ще се научим да танцуваме, да изразяваме себе си и да комуникираме един с друг посредствум езика на тялото.

Припомняме ,че Брейк денс е името на танца Breakin’ получил известност в Бронкс сред младите пуерториканци и афроамериканци в края на 60-те и началото на 70-те години на двадесети век. Танцът се изпълнява на фънк или хип-хоп музика. Брейк танцът е изключително атрактивен и изисква добра физическа подготовка. Добрите брейкари са истински таланти, съчетавайки разнородни умения в себе си.

Break Dance School ще се превърне в място, където ще можете да прекарате приятно своето свободно време. Така също ще се забавлявате и подобрите вашата танцова и двигателна култура.Вашите деца могат да направят първите си стъпки в танца. Разбира се учители на ниво ще гарантират вашето удоволствие и качествено обучение.Ще се предлагат обучения в групови класове и индивидуални уроци.

За училището:

Начало - 16 Октомври 2017

Продължителност на първи сезон - 12 седмици

Групи от 1ви до 5ти клас - Понеделник - 17:30-18:30

Групи от 6ти до 12ти клас - Сряда - 17:30 - 18:30

Отворена тренировка за всяка група - Петък - 17:30-19:30

За повече информация: 

https://www.facebook.com/bdwithmartink

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!