Menu
Понеделник, 20 Март 2017 18:48

Чепеларе посреща с гайди Радо Янков

Написана от
Чепеларе посреща с гайди Радо Янков снимка: БТА
Чепеларе ще посрещне с гайди, хляб и сол Радослав Янков след поредния му успех- спечелването на Малкия кристален глобус в паралелния гигантски слалом. Приятели, съграждани и представители на фенклуба на Радо Янков от Чепеларе ще посрещнат сноубордиста и ще го поздравят с родопска музика тази вечер на летището в София. По-късно през седмицата ще бъде организирано и тържествено посрещане на Радо в Чепеларе.
Автобус с фенове и приятели на Радослав Янков потегли от родния му град днес следобед, за да го чакат при завръщането му на родна земя. Всички много го обичаме и му се радваме, благодарим му за преживените емоции и вълнения, заяви кметът на Чепеларе Славка Чакърова. Гордеем се с постиженията на Радо, те са успех за спортната школа на Чепеларе, заяви Стефан Згуров. Според него не е случайно, че за зимната Олимпиада догодина Чепеларе вече има три сигурни квоти - за Радослав Янков в сноуборда и за биатлонистите Антон Синапов и Митко Герджиков. Родопският град, известен и с олимпийската шампионка Екатерина Дафовска, очаква да получи и четвърта олимпийска квота - за сноубордистката Теодора Пенчева, предаде БТА.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!