Чепеларе: Повече характер в управлението!

ПЛАНЕТА ПУБЛИКАЦИЯ

Чепеларци посрещнаха кандидатите за народни представители от Коалиция БСП за България - Дора Янкова, Христо Беров и Слава Пепеланова с редица въпроси. Водачът на листата припомни, че Българската Социалистическа Партия, е единствената политическа сила която работи за развитието на Чепеларе и региона,“Трябва да подкрепяме Чепеларе, това е ясно, но ние се борим за една цялостна промяна в държавата. Искаме хората да се чувстват защитени в своята родина", завърши словото си водачът на листата Дора Янкова. Слава Пепеланова, заяви, че е „Твърдо против ниските пенсии и не може да гледа нашите баби и дядовци да изнемогват с тях.“ Това е в основата на желанието и отново да вземе участие за в листата на БСП като Кандидат за народен представител.

“Искам промяна, за да останем да живеем тук не да ходим в чужбина” и призова чепеларци да поискат и те промяната. Христо Беров, също беше категоричен, че трябва да превърнем държавата, в държава която да се грижи за хората. “Образованието е катастрофално, икономиката също. В нея, на този етап не може без „минимален държавен контрол“, в противен случай подкрепяме -сивата икономика и олигарсите. Да си върнем държавата там където и е мястото.”

Чепеларци пожелаха политиците да свалят розовите очила: “Спрете с тези тясно партийни раздори. По-сериозно, писна ни да ви гледаме как се карате в парламента.”
Повече сърце и характер в управлението и реална реформа в образованието, бяха категорични жителите на планинския град.

БСП - Смолян Пресцентър

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре