Menu
Събота, 14 Юли 2018 15:32

Чепеларе с 4 награди от републикански фестивал на хората с увреждания в град Перник

Публикувана от Прочетена 1148 пъти
Чепеларе с 4 награди от републикански фестивал на хората с увреждания в град Перник община Чепеларе

На 7 и 8 юли 2018 година се проведе 12-тия по ред многожанров републикански фестивал на хората с увреждания в гр. Перник, където Общинска организация за хора с увреждания ,,Заедно можем повече,, в гр. Чепеларе с 340 члена и председател - Милена Меркова-Хасан взеха участие в четири жанра.

Участваха с изпълнения на родопски песни със съпровод от три гайди, гайдарска сюита, комична сценка и авторски стихотворения на Кирил Кирилов. Грабнаха 4 награди, от които златен медал за гайдарска сюита, сребърен медал за хумористична сценка, бронзов медал за стиховете на Кирил Кирилов и плакет за чудесното групово изпълнение.

Милена Меркова-Хасан изказва най-искрени благодарности на на кмета на Община Чепеларе – г-жа Славка Чакърова и изпълнителният директор на „Амер Спортс България“ Йордан Ламбрев за помощта. Също така благодари и на групата гайдари - Димитър Атанасов Пенчев от с.Павелско, Валентин Герчев от гр. Смолян, Христо Димов от гр. Чепеларе, на самодейците при Общинската организация, на хумористите и на Кирил Кирилов за положените усилия.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!