Честит първи рожден ден, „Чисти сърца” !

ID_00045
Днес - в деня на Въведение Богородично, Православният младежки център "Чисти сърца" навършва една година. Рожденият ден на центъра бе отбелязан снощи с празничен концерт,
посветен на големия християнски празник и Деня на християнското семейство и на православната младеж. Тържествената проява бе организирана от Константийски епископ Антоний, който е и ръководител на "Чисти сърца". На сцената заедно със своите връстници от Смолян, излезнаха и децата от основното и неделното училище в Момчиловци. Те впечатлиха присъстващите с песни, молитви и стихчета, посветени на Божията майка.
koncert_bogorodica2 koncert_bogorodica3
Директорът на дирекция "Хуманитарни и социални дейности" Христо Георгиев поздрави Православният младежки център от името бщинското ръководство.
"Първата година от съществуването на центъра бе изпълнена с много изпитания и трудности, които всички ние с общи усилия преодоляхме. Родопчани са разтворили сърцата си, за да може Бог да се докосне до тях. Нека Бог ни ръководи мъдро в общополезното дело, за благото и преуспяването на младежта тук в Родопа планина ", каза по време на концерта Константийски епископ Антоний.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре