Menu
Вторник, 16 Април 2019 19:43

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП –СМОЛЯН!

Публикувана от Прочетена 3319 пъти
Рабие Кьосева Рабие Кьосева

 Общинският съвет на БСП - Смолян поздравява най-сърдечно своя областен председател Рабие Кьосева по случай нейния юбилей - на 16.04.2019г. тя навършва 40 години.  От 2001г. тя работи неуморно за идеите и каузите на социалистическата партия, отстоява целите и принципите за справедливост, солидарност и хуманност.

Тя се отличава със своята активност, инициативност и енергичност при  всяка проява, свързана с партийния живот на структурите и обществено-политическия сектор. Чувствителността й към социалните и обществени проблеми на община Смолян датира от работата й в общинска администрация и в последствие като общински съветник.

Желанието й за работа в обществена полза, отстояване на социални каузи, за устойчивото развитие на планинските райони и в подкрепа на предприемачеството, тя продължава през последните 5 години и в неправителствения сектор.

        От името на всички социалисти в  Община Смолян пожелаваме на Рабие Кьосева много здраве и сили за да продължава по този път!

        Общински съвет на БСП-Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!