Четири бързи производства за шофиране след употреба на алкохол

Четири бързи производства за шофиране след употреба на алкохол

Четири бързи производства за шофиране след употреба на алкохол през двата почивни дни в смолянско. На 15.05.2021 г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 57-годишен мъж, който на същата дата около 01.20ч. в гр. Мадан на ул."Паисий Хилендарски" е управлява личния си лек автомобил "Опел - Вектра" след употреба на алкохол с концентрация 2,54 промила установено с техническо средство.

На същата дата е започнато бързо производство в РУ-Златоград срещу 41 – годишен мъж от гр. Плевен, управлявал товарен автомобил марка и модел "Дачия - Докер" собственост на софийска фирма, след употреба на алкохол с концентрация 2.15 промила, установено с техническо средство. На 16.05.2021 г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 41- годишен мъж от с. Равнината, общ. Рудозем, управлявал лек автомобил, собственост на 43-годишна жена от гр. Рудозем, след употреба на алкохол с концентрация 1,56 промила установено с техническо средство. Четвъртото бързо производство е започнато в РУ - Смолян срещу 28 – годишен смолянчанин, управлявал лек автомобил, негова собственост, с концентрация на алкохол в кръвта 2,18 промила на хиляда, установено по надлежния ред с техническо средство. Водачите са отказали кръвна проба, задържани са по реда на ЗМВР за срок до 24ч.

На 15.05.2021 г в РУ-Чепеларе е започнато бързо полицейско производство срещу 32 – годишен смолянчанин, който на същата дата управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества /амфетамин/ установено с техническо средство. Дадена е кръвна проба. Водачът е задържан е по реда на ЗМВР за срок до 24ч.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре