Menu
Сряда, 15 Август 2018 10:35

Четирима младежи се изгубиха в гората край село Петково, откриха ги живи и здрави

Публикувана от Прочетена 1356 пъти

На 14.08.2018 г. в 22:30 часа в оперативната  дежурна част при РУ- Смолян е получен сигнал, че в горски масив в землището на с. Петково, общ. Смолян са се изгубили четирима младежи – 15-годишно момче от с. Петково,16-годишно момче, 18-годишно момче и 20-годишно момиче – тримата от гр.Кърджали.

Незабавно след получаване на сигнала са сформирани няколко групи за издирване с участието на шестима служители от РУ-Смолян, двама служители от УП-Баните, двама служители от РСПБЗН-Баните, бащата на едното момче и няколко жители на селото. Групите са поели в различни посоки, за да осигурят необходимия обхват на търсенето. 

На 15.08.2018 г. около 07.30 ч. в местността“Катранците“ землище на с. Петково, общ. Смолян четиримата младежи на намерени от бащата на единия от тях. И четиримата са намерени в добро здравословно състояние, съобщиха от полицията.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!