Menu
Понеделник, 10 Юли 2017 17:06

Четирима пияни водачи зад волана през уикенда

Написана от
Четирима пияни водачи зад волана през уикенда снимка: Смолян днес!
На 09.07.2017 г. в РУ-Смолян е започнато незабавно производство срещу К. К. /58-годишен/ от с. Черешово, общ. Смолян. Около 10.00 ч. на път между с. Могилица и с. Кошница, общ. Смолян, К. К. управлява нерегистриран мотопед "Кумсо", като на лява крива пада странично с мотопеда. Оказана му е медицинска помощ и е закаран в МБАЛ-Смолян за преглед, след което е освободен за домашно лечение. Направеният тест техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,50 промила.    
 
На 08.07.2017 г. в РУ - Смолян е започнато незабавно производство срещу Р. Б. /51-годишен/ от гр. Смолян. На 08.07.2017 г. около 02.10 ч. в гр. Смолян на ул. "Хан Пресиян", при извършена полицейска проверка е установено, че Р. Б. управлява лек автомобил "Сеат Кордоба" след употреба на алкохол. Направеният тест с техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,67 промила. Р. Б. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Смолян.
    
На 09.07.2017 г. в РУ-Мадан е започнато незабавно производство В. Т. /37-годишен/ от гр. Рудозем. На същата дата около 01.07 ч. в гр. Рудозем на ул. "Хан Аспарух", при извършена полицейска проверка е установено, че В. Т. управлява лек автомобил „Тойота Корола“ след употреба на алкохол. Направеният тест с техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 2,03 промила. В. Т. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Мадан.
    
На 07.07.2017 г. в 15.15 ч. е получен сигнал, че в стая в ЗООТ – гр. Смолян към Затвора Пловдив, 20-годишен М. Р. от гр. Пловдив държи в себе си наркотични вещества. При извършена полицейска проверка от служителите на РУ-Смолян в джоб на панталона на М. Р. са намерени и иззети ръчно свити цигари с тегло 1,15 грама, реагиращи на марихуана. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!