Menu
Понеделник, 17 Юли 2017 18:02

Четирима пияни зад волана и един без книжка през почивните дни в Смолянско

Написана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
При проведени  СПО за подобряване състоянието на пътната безопасност в малките населени места на територията на РУ- Смолян и РУ- Девин, през почивните дни са установени четири случая на управления на МПС под въздействие на алкохол над 1,2 промила и един случай на управление на МПС от неправоспособен водач. По случаите са образувани незабавни производства. Материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата.
Установените случаи са съответно:
1.с.Лясково- На 15.07.2017 г. Започнато незабавно производство срещу 28 годишен мъж от с.Лясково общ.Девин, управлявал лек автомобил след употреба на алкохол с концентрация- 1,43 промила.Лицето е задържано за срок до 24 часа в Ру- Девин
2.с.Смилян- На 15.07.2017 г. Образувано е бързо производство срещу 22 годишен мъж от с.Сопотот общ.Рудозем ,управлявал мотоциклет без свидетелство за управление.Лицето е задържано за срок до 24 часа в РУ- Мадан.
3.с.Арда- На 15.07.2017 г. Образувано е бързо производство срещу 63 годишен мъж от с.Речани общ.Смолян, управлявал личния си лек автомобил, след употреба на алкохол – 1,28 промила.
4.Смолян- На 15.07.2017 г. Започнато е бързо производство срещу 33 годишен мъж от гр.Смолян, управлявал лек автомобил, след употреба на алкохол- 2,24 промила.Лицето е задържано за срок до 24 часа в РУ- Смолян.
5.с.Беден- На 16.07.2017 г. Започнато е незабавно производство срещу 53 годишен мъж от с.Беден общ.Девин,управлявал лек автомобил с 2,40 промила. За да не бъде вземано отношение спрямо него,предложил подкуп на полицейските служители.За предложения подкуп,спрямо лицето е образувано бързо производство,за което е уведомена Окръжна прокуратура Смолян.
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!