Сряда, 03 Октомври 2018

Четвърти по ред семинар от Програмата EQUIP на тема лидерство и мениджмънт ще се проведе в Доспат

Публикувана от
"> Четвърти по ред семинар от Програмата EQUIP на тема лидерство и мениджмънт ще се проведе в Доспат
  снимка: "Вестник на Община Доспат"
Четвърти по ред семинар от Програмата EQUIP на тема лидерство и мениджмънт ще се проведе в Доспат снимка: "Вестник на Община Доспат"

На 10 октомври, сряда 2018 г., от 15:00 до 17:00 в залата на НЧ "Иван Вазов" - гр. Доспат ще се проведе четвъртия по ред семинар (пълната серия се състои от общо шест броя семинари) от Програмата EQUIP тема лидерство и мениджмънт. В него участие ще вземат служители, представители на бизнеса, граждани и др.

Теми за семинара:
1. „Харесва ми стилът ти” – различни стилове на ръководене

2. „Как се възпитава един лидер?” – принципи на изграждане на качествени хора в екипа

3. „Убиецът на великани” – принципи за справяне с големи трудности в работата


Лектори: г-н Доналд Хиндзе (Председател на Борда на Проект „СТАР”), г-н Марк Кокс, г-н Гроздан Стоевски, президент на фондация "Динамис".

Заповядайте!

Източник: "Вестник на Община Доспат"

Прочетена 825 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!