Menu
Петък, 31 Март 2017 19:47

Чудомир живее,Чудомир сред нас е…..

Написана от
Чудомир живее,Чудомир сред нас е….. снимки: СУ „Христо Ботев” с.Чепинци

В навечерието на Чудомировите празници, организирани от община Казанлък, СУ „Христо Ботев” с.Чепинци заяви яркото си присъствие с организирания забавен маратон на четене. Любителите на шеговития тон се потопиха в света на смеха, който лъхаше от страниците на разказите му ‘’Хирургия”,’’Лъжлив Съби’’, ’’Провинциалистки”,”Дядо Видьо’’, ”Организация”,”Предметно обучение”, ’’Не съм от тях”.

chepintsi002

В националното литературно четене участваха ученици от 9 до 12 клас и клубовете за занимания по интереси по проект ‘’Твоят час” с ръководител – г-жа Илиана Милева. Най-интересни послания към Чудомир, отправиха учениците от клуба по сценично изкуство „Талия”. Учениците от 11 клас имитираха с особен интерес героите на Чудомир и проявиха отговорност и инициативност при провеждане на мероприятието.Със завидна артистичност и изпълнение се отличиха учениците Даниел Драгославов и Харис Маджиров от клуба по сценично изкуство.

chepintsi001

Ръководени от своя преподавател по български език и литература г-жа Илиана Милева, възпитаниците на училището осъществяваха основната цел на мероприятието –популяризиране и актуализиране творчеството и делото Димитър Чорбаджийски –Чудомир и насърчаване грамотността сред подрастващите. Веселото настроение и звънкият им смях огласяха приветливата училищна сграда от 20 до 24 март. Любителите на смеха продължават да посещават страницата „Да открием Чудомир” и препрочитат разказите му, от които струи добродушие и снизхождение. Така доказват присъствието на хумориста днес.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!