Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден

Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден

Аз съм горда, че съм водач на такава листа. В годините всички ние много работихме, натрупахме безценен опит. Постигнахме добри резултати както за Златоград, така и за цялата Смолянска област. Разчитам на подкрепата на златоградчани и се надявам отново да имаме възможност да работим за региона. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова пред жители на Златоград.

В срещата заедно с нея участваха кандидатите за народни представители Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов. Кметът на Златоград Мирослав Янчев ги представи като хора с възможности и богат опит, които многократно са подкрепяли общината във всички нейни сфери на дейност.

„Времената са изключително трудни и сложни, епидемията не е преминала. Очаква ни икономическо и социално сътресение след нея, затова държавата трябва да има стабилно управление. След изборите трябва да се състави правителство, което да заработи още от първия ден“, каза д-р Дариткова.

По думите й социолозите дават предимство на ГЕРБ, но е много важно преднината да е голяма, за да продължи пътят на България в същата посока - инвестиции в пътната и ВиК-инфраструктура, в по-чиста природа, в саниране на сгради, в подобряване на здравеопазването и социалните дейности.

„Отново с приоритет е образованието, защото само по този начин младото поколение ще е готово за бъдещите предизвикателства“, подчерта водачът на листата.

Според представителя на Златоград в нея - Недялко Славов, видимата част на проектите за всички златоградчани е впечатляваща.

„Всички ние сме помагали за тяхната реализация, но в основата стои инициативата на кмета. Моделът, който следва ГЕРБ - обръщаме внимание на всяко населено място, на всяка сфера от обществения живот. В инфраструктурата, опазването на околната среда, в образованието и здравеопазването усилията си заслужават, защото животът на хората става по-добър. Повярвайте, с тези хора работим в перфектен екип. Те винаги са били съпричастни с проблемите на Златоград“, посочи Славов.

По думите му ГЕРБ постига добри резултати в Златоград и благодарение на тях се изисква още повече за общината като държавна подкрепа.

„Надявам се, че с активност на тези избори и с добри резултати за ГЕРБ ще направим така, че и за в бъдеще да привличаме инвестиции. След изборите ние ще продължим да работим, а постиженията идват когато се работи в екип. Никой сам не е в състояние да направи нещо грандиозно, ако не сме сплотени и единни. Считам, че само високата избирателна активност ще дадат представителност на изборните резултати. Осигурени са добри условията по секциите за гласуване. Просто убедете вашите близки да излязат да гласуват“, призова Славов.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха и с жителите на златоградското село Старцево.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре