Menu
Неделя, 26 Ноември 2017 17:23

Д-р Даниела Дариткова влезе в Изпълнителната комисия на ГЕРБ

Публикувана от Прочетена 1903 пъти

Общинският ръководител на ГЕРБ в Смолян и народен представител д-р Даниела Дариткова бе избрана за член на Изпълнителната комисия на партията. Това стана днес по време на Четвъртото редовното отчетно-изборно делегатско национално събрание.

„Избирането ми за член на Изпълнителната комисия е признание за усилията ми за утвърждаването на ГЕРБ на регионално и национално ниво. Приемам този избор с благодарност и отговорност. Това е признание също за работата на цялата областна структура в региона. И показва, че на централно ниво отчитат успехите, които сме постигнали в Смолянска област“, коментира д-р Дариткова.  

Тя заема мястото на Цецка Цачева. Останалите членове в Изпълнителната комисия запазват местата си - Красимир Велчев, Менда Стоянова, Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Пламен Нунев и Живко Тодоров.  По устав в комисията влизат и преизбраните днес - председател на партията Бойко Борисов и зам.-председателите Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов. Димитър Главчев бе избран за председател на Контролната комисия на ГЕРБ.

На националното събрание делегатите приеха и политическа декларация, с която ГЕРБ се обяви срещу каквато и да е възможност да управлява с БСП - днес и в бъдеще.

32-ма делегати от област Смолян участваха в работата на форума заедно с областния координатор Николай Мелемов.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!