Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България

Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България Д-р Дариткова пред жители на Борино: Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България

Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е силният отбор за България. След тези избори ще покажем, че само обединени, с търсене на съгласие и консенсус ще бъде управлявана страната ни. Времената са трудни и това е единственият начин занапред. ГЕРБ се представи достойно досега. С достойнство заставаме пред вас и в региона, заяви пред жители на Борино д-р Даниела Дариткова – водач в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 22-ри МИР Смолянска област.

„Никога не сме ви лъгали, никога не сме делили хората по какъвто и да е признак, нито населените места по това от коя политическа партия са си избрали кмет. Изпълнихме  ангажиментите, които сме поели пред вас. Затова смятам, че имаме право отново да поискаме доверието ви. Вие имате свободна воля и може да направите свободни своя информиран избор. Надяваме се на вашата подкрепа и на 4 април да ни подкрепите с номер 28 в бюлетината, подчерта д-р Дариткова.

Тя припомни, че през последните 10 години в община Борино държавата е инвестирала около 9 милиона във важни инфраструктурни обекти. В това число са улици, пътища, водопроводи за общинския център и селата, за благоустрояване на централните части в Борино, Ягодина и Буйново, за спортни и детски площадки в Борино, за пречиствателна станция. Миналата година за децата, чиито семейства не могат да си позволят компютри, правителството преведе на общината 4500 лева за компютри, за да се обучават онлайн. 

Владимир Солаков – четвърти в листата, се обърна към хората с думите, че има една много голяма неистина, която се говори в тази предизборна кампания.

„Това е, че всичко в нашия регион се случва благодарение единствено на г-н Цветанов. На него това му беше работата, делегирана от премиера.  Всичко, което е постъпвало тук като помощ от държавата, пристигаше с подписа на г-н Бойко Борисов. Всички писма и искания, които сме отправяли от община Девин и от всички останали общини за подкрепа, бяха  с адресат Бойко Борисов - премиер на България. Всичко, което се е случвало, е благодарение на ПП ГЕРБ.“, подчерта Солаков.

По думите му никога в годините назад жителите на Смолянска област не са имали толкова достъпни народни представители.  Това са хора, на които по всяко време можеш да се обадиш и ще ти вдигнат телефона, и ще ти помогнат да се разреши проблема ти. Знаете, от други политически сили идват едни хора, агитират, вземат гласовете и изчезват. Повече не можеш да ги видиш. А тези хора винаги са сред нас и  помогат във всяка трудна ситуация. Призовавам да подкрепите листата на ГЕРБ, без да се поддавате на внушения и манипулации“, призова той.

Според Екатерина Гаджева – пета в листата, община Борино е много активна по отношение на екотуризъм, бази за отдих, в рибарската програма успява да намира много динамични инвестиции, с интензивно селско стопанство.

„Всичко ви се случва бързо не само в нашата служба, а във всички, начело на които стои представител на ГЕРБ. Ние така работим. От ПУДООС имате финансирани много дейности – водопроводи, канализации. Скоро ще имате изградена пречиствателна станция, което е голямо предимство за такава малка община. Финансирането е от държавата. Ако искате това да продължи - бърз и лесен режим, без дълги процедури и изчаквания, дайте ни шанс да продължим да работим, за да се случват хубави неща във вашата община“, апелира Гаджева.

Кандидатът за народен представител Мария Семерджиева посочи, че в сферата на образованието през последните 4 г. в областта са инвестирани 20 милиона лева. „Децата на Борино са получили интерактивни дисплеи, компютърни зали и тази модернизация ще продължи и занапред. Децата ви показват много добри резултати в обучението. Добри ученици са, още повече че през последните 3 г. нито едно дете от Борино не напуска населеното място след 8-ми клас. Тоест, професионалното и профилираното образование, което се предлага в общината, удовлетворява учениците и родителите. Ще очакваме вашата подкрепа, за да надградим всички политики, които до момента сме реализирали“, се обърна към тях Семерджиева.

 КУПУВАНЕТО И ПРОДАВЕНОТ НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре