Датско шоу за деня на детето в Мугла

Датско шоу за деня на детето в Мугла Датско шоу за деня на детето в Мугла Датско шоу за деня на детето в Мугла Датско шоу за деня на детето в Мугла Датско шоу за деня на детето в Мугла

В навечерието на Международния ден на детето – 1 юни НЧ „Георги Сава Раковски 1947", с. Мугла организира детско шоу под надслов „На гости при баба“. За радост на мугленските си баби, малчугани се завърнаха в селото, за да се забавляват заедно и да покажат таланта си пред възрастните хора.

Специални гости на празника бяха танцов състав „Етномагия“ от НЧ „Светлина 1925“ в село Момчиловци. Още в самото начало всички заедно обогатиха „Алеята на родопската песен“ с песни от района на Момчиловци. Последваха забавни игри „Кой е шефът днес? –Разбира се детето!!!“, кариоки забавления „Две песни и една в повече“,  „Фабрика за усмивки“ и др.

Танците на момчиловската групата “Етномагия“ допринесоха за доброто и празнично настроение по време на детското шоу. И както е редно по време на празник, всички бяха почерпени с вкусна торта, направена специално за случая. Сред танци и игри, много балони, награди и  изненади, всички заедно, баби и внуци, превърнаха читалището в Мугла в слънчева сцена на усмивките и радостта.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре