Деня на християнското семейство отбелязаха в Детски отдел на Регионална библиотека

Деня на християнското семейство отбелязаха  в Детски отдел на Регионална библиотека Деня на християнското семейство отбелязаха  в Детски отдел на Регионална библиотека Деня на християнското семейство отбелязаха  в Детски отдел на Регионална библиотека
В разговор за семейните ценности, които сплотяват хората и ги правят щастливи, в четене на стихове от известни български автори и под съпровод на детски песнички, второкласниците на г-жа Белберова от ОУ „Отец Паисий” гр. Смолян отбелязаха Деня на християнското семейство в Детски отдел на библиотеката.
На учениците бе представена библейската история, свързана с църковния празник Въведение Богородично, както и традициите от миналото по отбелязване на този важен за християнското семейство ден.
 
Децата представиха членовете от своята фамилия със собственоръчно оцветени стилизирани фигурки и разказаха интересни случки с тях.
Всяко дете отнесе като подарък от библиотека свитък с благодарствено стихче към родителите, завързан с голямо червено сърце и парче празнична питка.Няма по-топло място от бащината къща, когато тя е изпълнена с любовта на цялото семейство.
 
Източник: РБ Николай Вранчев
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре