Неделя, 25 Октомври 2015 13:42

Депутатът д-р Даниела Дариткова: Гласувах за доказано добрият стопанин на Смолян

Депутатът д-р Даниела Дариткова: Гласувах за доказано добрият стопанин на Смолян
Гласувах за доказано добрия стопанин на Смолян, за екипа, който застава зад неговите идеи и ще помогне за реализацията им, защото управлението на една община не е еднолично дело, заяви д-р Даниела Дариткова. Според нея екипът от съмишленици е изключително важен за успешния модел на управление. Тя допълни, че е гласувала и за референдума, защото трябва да се възползваме от най-демократичния похват за допитване до общественото мнение, за да се разчита и в бъдеще на допитвания по важни за обществото въпроси.
По думите на д-р Дариткова високата избирателна активност е критерий за участие на българите в процеса на управление на техните местни общности. „Аз винаги съм смятала, че добрият избор се постига тогава, когато се чуе гласът на максимален брой избиратели. Знаете, че ние имахме възможност да поставим въпрос за референдума дали да бъде задължително гласуването. Ако сега излязат повече граждани да дадат своя глас, може би ще се обезсмисли задължителното гласуване, защото високата избирателна активност е гаранция срещу купения вот - най-грозното явление от нашата политическа действителност“, подчерта д-р Дариткова.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!