Четвъртък, 07 Декември 2017 16:26

Депутатът на ДПС Хайри Садъков открива временна приемна в Рудозем

Хайри Садъков
Хайри Садъков Хайри Садъков

Народният представител от 22 – ри Многомандатен район на ДПС, Хайри Садъков открива временна приемна за граждани и в Рудозем. Депутатът от 44 – то Народно събрание, ще приема граждани на 9 декември (събота) от 11:00 ч. в общинския офис на ДПС. За следобеда на същия ден са предвидени и срещи с жители на няколко квартала в Рудозем, както и в близките населени места Чепинци и Елховец.

Желаещите  да се срещнат с народния представител и да зададат своите въпроси или да потърсят съдействие по проблемни теми, може да се запише предварително в офиса или да потърси среща в самия ден, когато ще работи приемната.

„Добре дошли са всички, както във временната приемна, така и с организираните  срещите с жителите на община Рудозем“, коментира общинският председател на ДПС Ферит Добревски.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!