Вторник, 30 Януари 2018 13:00

Депутатът на ДПС  Хайри Садъков проведе срещи и с жителите на Ардинското корито

Депутатът на ДПС  Хайри Садъков проведе срещи и с жителите на Ардинското корито

Народният представител от 22 – ри Многомандатен район на ДПС, Хайри Садъков проведе работни срещи и с жителите на Ардинското корито. Депутатът от 44 – то Народно събрание се срещна с жителите на селата Смилян, Сивино, Могилица, Кошница и Буката. Основната цел на народният представител, е да види на място проблемите на хората, както и да чуе тяхното мнение за управлението на страната и общината. Не на последно място, Садъков запозна хората с предприетите действия от страна на ДПС, с които да са в полза на хората.

„Едва ли има човек, който трябва да убеждавам, че ДПС е единствената партия, която полага най-много грижи за хората от малките населени места в България. Това се знае, а и може да се види в общините, които се управляват от кметове избрани с листата и подкрепата на ДПС“, коментира Садъков.

Като пример бяха дадени не само общински центрове, но и малки населени места с кметове от ДПС, каквото е и Сивино, където на последните местни избори избраха Асан Даракчиев.

„Знаете, че благодарение на ДПС и общинските съветници на партията, в Смолян е на път да се реши един дългогодишен проблем на селото – пътят. В момента текат процедурите по обществената поръчка, която е на стойност около 430 хил.лв. И благодарение на усилията на съветниците ни, участъкът от малко повече от километър ще бъде ремонтиран и най-после ще имате нормален достъп до селото“, коментира пред жителите на Сивино народният представител.

Хората от селото отчетоха и фактът, че благодарение на съдействието на  ДПС са преодолени и други значими за селото проблеми, както и реконструкцията на обществено помещение за нуждите на местното население.

На срещата в Смилян, на която специално участие взеха представители от селата Буката, Кошница и Могилица, бяха разгледани проблеми свързани изключително старата ВиК инсталация на село Смилян и инфраструктурни проблеми във въпросните села в следствие на интензивния дърводобив в района.

Тези срещи са поредните на народният представител, Хайри Садъков с населението от Смолянска област. Подобни ще има и занапред, като целта на Садъков е да бъде полезен, както за хората, така и за развитието и подобряване на условията на живот в региона.

На срещите с депутата от 44 – то Народно събрание бяха още общинският председател на ДПС – Смолян Милен Журналов, зам.-председателят на общинската структура Зефир Рупцов, Диляна Кашокова председател на Академичното дружество към ДПС – Смолян и др.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!