Menu
Вторник, 23 Януари 2018 16:13

Депутатът на ДПС  Хайри Садъков проведе срещи с жителите на Търън и Ровина

Публикувана от Прочетена 2139 пъти

Народният представител от 22 – ри Многомандатен район на ДПС, Хайри Садъков проведе работни срещи с жителите на смолянските села Търън и Ровина. Депутатът от 44 – то Народно събрание се срещна с желаещите да споделят своите проблеми и мнения за управлението на страната, както и общината през вчерашният ден. 

Една от основните теми бе политическата ситуация, в която се намира България и очакванията на хората от европредседателството. Садъков имаше възможност да сподели и позицията на ДПС за управлението на страната ни, като бе категоричен, че трябва да се възстанови принципният дебат между основните политически сили, като определи сегашното управление за безпринципно, а сформираната коалиция за безотговорна. 

„ДПС винаги е подкрепяло, отговорни за страната решения“, коментира Садъков.  Той препотвърди и позицията на ДПС, за демонтаж на това управление и нуждата от програмно правителство, което да допринесе до по-бързото развитие на страната ни. 

В Ровина, където е избран един от трите кметове на населени места в общината с листата на ДПС, бе направен и своеобразен отчет за свършеното през изтеклата година, както от кмета на селото Анелия Царева, така и от общинската структура и съветници на Движението.От своя страна жителите на Ровина изразиха задоволството си от работата на кмета Царева и направеното от нея и ДПС за селото. Те обаче поставиха още  няколко проблема и въпроси, с решаването на които смятат, че ще подобрят живота в селото. 

На срещите освен народният представител Хайри Садъков, присъстваха председателят на Общинският съвет на ДПС – Смолян и общински съветник Милен Журналов, зам.-председателят на общинската структура Събина Живкова и  Диляна Кашокова - председател на Академичното дружество на ДПС – Смолян.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!