Menu
Понеделник, 11 Септември 2017 12:42

Депутатът на ДПС Хайри Садъков с приемна и в Мадан

Написана от
Прочетена 1877 пъти

Народният представител от 22 – ри Многомандатен район на ДПС, Хайри Садъков открива временна приемна за граждани и в Мадан. Депутатът от 44 – то Народно събрание ще приема граждани на 18 септември (понеделник) от 12:00 ч. в общинския офис на ДПС.

 

„Всеки желаещ да се срещне с народния представител и да зададе своите въпроси или да потърси съдействие по проблемни теми, може да се запише предварително в офиса или да потърси среща в самия ден, когато ще работи приемната”, уточни общинският председател на ДПС – Мадан Бисер Базеников.

Вчера, зам.-председател на ПГ на ДПС Халил Летифов и народният представител от област Смолян Хайри Садъков, кметовете на Рудозем - Румен Пехливанов и на Мадан - Фахри Молайсенов присъстваха на Хатим, който се проведе в централните джамии на Мадан и Рудозем.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!