Петък, 21 Юли 2017 16:25

Депутатът на ДПС Хайри Садъков с приемна в Девин

Хайри Садъков
Хайри Садъков Хайри Садъков
 Народният представител от 22 – ри Многомандатен район на ДПС, Хайри Садъков открива временна приемна за граждани в Девин. Депутатът от 44 – то Народно събрание ще приема граждани на 29 юли (събота) от 14:30 ч. до 17:00 ч. в общинският офис на ДПС, в града на термалните води. Всеки желаещ да се срещне с народният представител и да зададе своите въпроси или да потърси съдействие по проблемни теми, може да се запише предварително в офиса или да потърси среща в самият ден, когато ще работи приемната. Това е поредната изнесена приемна, която оргазизира Хайри Садъков за жителите на областта, като подобни ще има във всички общински центрове в областта, като датите, местата и часовете ще бъдат обявявани предварително.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!