Четвъртък, 14 Декември 2017 15:11

Депутатът на ДПС Хайри Садъков с приемни и в Баните

Хайри Садъков
Хайри Садъков Хайри Садъков

Народният представител от 22 – ри Многомандатен район на ДПС, Хайри Садъков открива временна приемна за граждани  в Баните, както и в близкото село Гълъбово. Депутатът от 44 – то Народно събрание, ще приема граждани на 18 декември (понеделник) от 13:00 ч. в общинския офис на ДПС. За следобеда на същия ден са предвидени и срещи с жители на Гълъбово, като по предварително изготвеният график тя ще започне в 15:00 ч., съобщи общинският лидер на ДПС – Баните Ферат Емин.  

Желаещите  да се срещнат с народния представител и да зададат своите въпроси или да потърсят съдействие по проблемни теми, може да се запише предварително в офиса или да потърси среща в самия ден, когато ще работят приемните.

Това са поредните срещи с населението в областта, организирани от депутата Хайри Садъков. От началото на мандата му, той е имал приемни в общините Девин, Неделино, Смолян, Рудозем, Мадан и др. В следствие на срещите и поставените му проблеми по места и въпроси, Садъков е предприел няколко законови промени, по други се работи в момента, като е съдействал за решаването на наболели проблеми по места, заедно с областното и централното ръководство на ДПС,  Сдружение „Толерантност“ и общинските кметове и съветници на Движението.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!