Menu
Понеделник, 09 Октомври 2017 13:48

Девин отбеляза 105-годишнината от освобождението си

Написана от
Прочетена 1487 пъти

Заместник-областният управител Владимир Гърбелов уважи  тържествената заря-проверка, посветена на 105-годишнината от освобождението на Девин, и почете с цветя, от името на областния управител, паметта на загиналите герои.

    Кметът Красимир Даскалов приветства гражданите и гостите на община Девин. На събитието присъстваха също директорът на служба „Военна полиция”-бригаден генерал Борислав Сертов, подполковник Димитър Кацаров, полковник Борис Раков – председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва-Смолян, председателят на Общински съвет-Девин Руси Чаушев, заместник-кметът на Девин   Владимир Солаков, ръководители и представители на държавни институции и ведомства, граждани и гости на града.

     В тържествената заря-проверка взеха участие Военният духов оркестър от Пловдив и 101-ви Алпийски батальон.

     В знак на почит към паметта на загиналите за освобождението на Девин герои,  бяха поднесени цветя и венци от името на държавни институции, политически сили и граждани.

     Празникът продължи с концерт на Росица Пейчева.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!