Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Неделя, 09 Април 2017

Днес следобед: дебат относно словото на омразата, популизма и фалшивите новини

Публикувана от
Днес следобед: дебат относно словото на омразата, популизма и фалшивите новини
   
В сряда от 16.00 ч. българско време евродепутатите ще обсъдят словото на омразата, популизма и фалшивите новини в социалните медии. Те ще дискутират със заместник-председателя на ЕК Андрус Ансип и малтийския министър Иан Борг как ЕС може да отговори по-добре на тези явления, за да предотврати намеса в демократичния процес и в частност в изборите.
 
През ноември 2016 г. Европейският парламент прие резолюция относно това как да се противодейства на пропагандата срещу него от трети лица.
 
Прочетена 1530 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!