Menu
Понеделник, 03 Април 2017 17:50

Добра седмица за проекта ФК “Палас-Рудозем”

Написана от
Кирил и Методий" изненада всички на турнира Кока-Кола

Футболната академия на ФК Палас- гр.Рудозем продължава да се развива в правилната посока.
Мъжкия отбор на Рудозем продължи победния си ход като гост, като победи в Джебел едноименния футболен клуб с 3:1.
За пореден път рудоземчани показаха ,  че играят изключително силно като гост ( без загуба от началото на сезона при гостувания) и заслужено се поздравиха с трите точки.
С тази победа отбора дели първо място с ФК Родопа Смолян с еднакъв брой точки.
Голямата изненада дойде от гр.Кърджали.
На 02.04.2017г.( Неделя) се проведе Купата на Кока- Кола. Област Смолян беше представена от СОУ Св.св.Кирил и Методий - Рудозем.
И то по най-добрия начин ...
Момчетата от Рудозем трениращи в ФК Палас завършиха на 3 място от 17 училища. В първия си мач те победиха училище "Д-р Петър Берон "- Момчилград  с 2:0.
На Четвърт-финалите победиха училище "Йордан Йовков" - Кърджали с 1:0.    На полуфиналите загубиха  от училището от Крумовград с 2:2 и 1:2  при дузпите.
Победител в състезанието стана училището от Крумовград който ще мери сили с останалите 11 отбора на финалите през май в гр.София.
Голямата награда за победителя ще бъде екскурзия до Лисабон( Португалия) и посещаване на мач на ФК Спортинг Лисабон.

Подготвителната група на ФК Палас победи с 3:1 на ФК Беломорец( Асеновград)   в мач от зона Пловдив ( 2005-2006). С тази победа отбора се утвърди на второто място след водача ПФК Локомотив(ПД). Но голямата изненада за тях предстоеше. Управителите на "Спортни Настилки " ООД арх.Пламен Трифонов и Арх.Атанас Христов  закупиха 20 футболни топки и футболни екипи на малчуганите. Те са изключително изненадани от второто място в зона Пловдив на децата.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!