Неделя, 25 Октомври 2015 16:22

Дора Янкова: Гласувах за по-доброто на Смолян, четири години минаха безславно да живеем по-добре през следващите 4

Дора Янкова: Гласувах за по-доброто на Смолян, четири години минаха безславно да живеем по-добре през следващите 4
Народният представител Дора Янкова гласува в родното си село Момчиловци. Депутатката пусна своите четири бюлетини в 43-избирателна секция. „Гласувам за доброто на Смолян и село Момчиловци. Давам гласът си за повече социална политика и грижа към хората от нашата община”, заяви Янкова. Тя подчерта, че местните избори са изключително важни, защото ще предопределят съдбата ни за следващите 4 години. „Гласувайте по съвест и с мисъл за бъдещето. Всеки може да прецени, какво е било в досегашното управление и какво може да получи в периода до 2019г. Червената депутатка отбеляза, че е гласувала за тези кметове и общински съветници, които ще привличат реално европейски проекти за Смолян и няма да загубят нито евро в името на по-модерните населени места и по-добрия живот за хората.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!