Menu
Петък, 10 Март 2017 18:42

ДПС може да бъде само от полза за управлението на България, смята Хайри Садъков

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

ДПС може да бъде само от полза за управлението на България, смята водачът на листата на Движението от 22 МИР Хайри Садъков.
„Партията се е доказала като отговорна през последните 27 години, и винаги работи за интересите на нашата Родина“, категоричен бе Садъков на предизборна среща със симпатизанти в смолянското село Търън. Той подчерта, че когато местната власт има подкрепата на държавата нещата се случват.

„Всички знаят и виждат, какво прави ДПС, там където управлява. Общините ръководени от екипите на Движението се различават от останалите“, добави Садъков. Като примери бяха посочени близките общини Рудозем и Мадан.

dps 10 03 001

“Това става защото сме един екип, едно голямо семейство. Затова ви призовавам да сме единни, за да се случват нещата във всяко едно населен място“, заяви още в Търън водачът на листата на ДПС в Смолянско.
Неговите думи бяха подкрепени и от Севим Мусак, която е от екипа на евродепутата Илхан Кючюк и работи в Брюксел.

„Аз не съм тук в командировка, аз съм тук, защото за мен ДПС е кауза, а Хайри Садъков е човек, който е дал много за партията и за развитието на Мадан. Той е един достоен, честен и добър човек, който ще направи всичко по силите си, да помогне на всеки, но преди това ние трябва да помогнем на него, като го изберем за наш народен представител“, заяви Мусак на предизборната среща.

dps 10 03 002

Гостите на събитието бяха поздравени от кандидат-депутата Милен Журналов, който е пети в листата.

„Ние не идваме при вас само по време на избори, а винаги сме близо до вас. Нашата работа е да сме във ваша помощ и го правим“, заяви Журналов, който е и общински съветник в местния парламент на Смолян.
Всички те призоваха хората да гласуват с № 9 на 26 март, за да успее каузата на ДПС.

На срещата бяха още местните активисти на Движението Ахмед Крушков и Събина Живкова.

Пресцентър на ДПС -.Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!