Menu
Вторник, 11 Септември 2018 19:59

Два пожара гасиха огнеборците вчера

Публикувана от Прочетена 986 пъти

Hа 10.09.2018 г. в 13.48 ч. от Ц 112 e получен сигнал за възникнал пожар без преки материални загуби в сухи треви в близост до гробищния парк на гр. Неделино. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено имущество, спасени са селскостопанска сграда с 5 животни, 10 декара иглолистна гора и 30 броя пчелни кошери. Произшествието е ликвидирано от екип на УПБЗН-Неделино с помощта на двама жители на гр.Неделино.

Hа 10.09.2018 г. в 12.30 ч. от Ц 112 e получен сигнал за възникнал пожар без преки материални загуби в изхвърлени отпадъци до пътното платно на площ 10 кв.м. в гр.Смолян, ул.“Заводска“. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено имущество. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН-Смолян.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!