Menu
Четвъртък, 09 Март 2017 18:24

Два спектакъла на РДТ - Смолян с награда от „Сцена, палитра, слово" в Пловдив

Написана от
На Тринадесетия Зимен фестивал на изкуствата "Сцена,палитра,слово", проведен от 19 февруари до 1 март 2017г. в Малък театър, Народно читалище"Христо Ботев" - Пловдив, бяха наградени и двата спектакъла на РДТ - Смолян,които взеха участие.Виктория Филипова бе удостоена с наградата за най-добра сценография за спектакъла "Нощен гост".
 
Gramota Kukla Barbi.jpeg
 
А наградата на публиката грабна детската постановка "Куклата Барби"-постановка и костюми- Мая Остоич, музика исценография- Сашо Младенов. Любимци на публиката станаха Габриела Чакърова в ролята на Куклата Барби, Джована Галиарди в ролята на Куклата Мая,Делян Илиев в ролята на Палячото Веско и Божана Мановска в ролята на Детето Деси.

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!