Menu
Сряда, 14 Февруари 2018 10:25

Два трупа на мъж и жена открити в кола на Пампорово

Публикувана от Прочетена 2147 пъти

На 13.02.2018 г. около 23.25 ч. на телефон 112 е получен сигнал, че в КК Пампорово по пътя в посока с. Стойките, землище на община Смолян в лек автомобил "Ауди ТТ" с пловдивска регистрация, собственост на 48- годишен мъж от гр.Пловдив, са намерени телата на собственика на автомобила и на 41-годишна жена, също от гр.Пловдив, същите са били със следи от огнестрелни рани.   

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе и ОДМВР-Смолян, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Телата на мъжа и жената са транспортирани в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" гр.Смолян за аутопсия.

Работата по случая продължава. В 10:30 часа в Окръжна прокуратура – Смолян ще се проведе брифинг по случая, съобщиха от полицията.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!