Двама граждани с плакети за оказано съдействие на полицията.Ст. Комисар Димов с почетен знак от министъра на вътрешните работи

Двама граждани с плакети за оказано съдействие на полицията.Ст. Комисар Димов с почетен знак от министъра на вътрешните работи снимка: Областна администрация Смолян
Емилия Кавалова от Смолян и Иван Иванов от Чепеларе получиха грамоти и плакети за приноса си в борбата с престъпността и опазването на обществения ред в област Смолян. Наградите им връчи директорът на ОД МВР Смолян ст. Комисар Николай Димов в навечерието на професионалния празник на МВР – 5 юли. „Наградата е за многократно оказване на съдействие в работата на органите на МВР Смолян, свързано със съвместни действия за предотвратяване и разкриване на престъпления и във връзка с празника. Благодаря на г-жа Кавалова и на г-н Иванов за тяхната активна гражданска позиция. Ако има повече хора като тях, областта и България ще стане по-спокойно място за живеене. За жалост сме свидетели, че не всички граждани подават сигнали и съдействат на органите на реда“, каза ст. комисар Димов. „Всъщност наградени трябва да са полицаите, защото в много кратък срок успяват да решат голяма част от случаите. Винаги когато имат нужда от помощ, съдействам, защото считам, че това е граждански дълг на всеки“, каза Иван Иванов. Във връзка с празника с писмена похвала са наградени 29 служители на ОД МВР Смолян, за шестима са изпратени предложения за повишаване в степен на категория. Директорът на ОД МВР Смолян ст. комисар Николай Димов получава почетен знак на министъра на вътрешните работи. „Възприемам тази награда като оценка за дейността на цялата областна дирекция. Това е висшето професионално отличие на министерството. Смятам, че дирекцията изпълнява успешно възложените й задачи“, каза Димов.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!