Menu
Понеделник, 07 Август 2017 17:54

Двама младежи катастрофираха с лек автомобил на пътя Доспат – Гоце Делчев

Написана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
На 06.08.2017 г. около 23.35 ч. на път гр. Доспат – гр. Гоце Делчев е възникнало пътнотранспортно произшествие с лек автомобил „Мерцедес“, собственост и управляван от 18-годишен младеж от с. Огняново, общ. Гоце Делчев. Поради движение с несъобразена скорост с релефа на пътя, на лява крива се поднася, излиза от платното за движение и се удря в ската. Ранен е пътникът, също 18-годишен от с. Хаджидимово, общ. Хаджидимово, който е с травма на ляв глезен, без опасност за живота.
Използвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 
Други две пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 05.08.2017 г. на територията на ОД МВР – Смолян. Едното е станало в община Златоград, а другото - в община Смолян. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!