Menu
Сряда, 18 Октомври 2017 18:51

Двама младежи пострадаха при катастрофа на пътя Девин - Доспат

Публикувана от Прочетена 1783 пъти

На 17.10.2017 г. в 16.10 ч. на пътя гр. Девин - гр. Доспат е възникнало пътнотранспортно произшествие без пострадали, с материални щети, при което лек автомобил „Пежо“, управляван от А. Д. /18-годишен/ от с. Оглед, общ. Рудозем, който на дясна крива губи контрол над автомобила и се удря в крайпътно дърво. Леко ранени са водачът, който е контузна рана в областта на главата и пътничката 16-годишно момиче от гр. Доспат, с рана на дясна китка и рана на горната устна.

Пострадалите са прегледани от екип на ФСМП-Доспат и са освободени за домашно лечение. Използвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Още едно пътнотранспортно произшествие без пострадали, с материални щети е възникнало на 18.10.2017 г. на територията на община Девин. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!