Menu
Понеделник, 20 Ноември 2017 09:23

Двама пострадаха при трудова злополука в рудник "Крушев дол"

Публикувана от Прочетена 1567 пъти

На 17.11.2017 г. около 12.15 ч. е получено съобщение от ЕЕНСП 112 за настъпила трудова злополука на рудник "Крушев дол" към Горубсо Мадан ад гр. Мадан.

При работа в минна галерия - укрепване на работно място, се свлича земна маса от камъни и наранява двама миньори - 34-годишен мъж от с. Шаренска, общ. Мадан, който е с фрактура на гръбначен стълб и наранявания в областта на главата и 38-годишен мъж от с. Чепинци, общ. Рудозем, който е с охлузи рани без опасност за живота.

Пострадалите са транспортирани за МБАЛ - Смолян за стабилизиране. По-късно единият е изпратен за лечение в УМБАЛ "Св. Георги"-гр. Пловдив. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!