Menu
Понеделник, 05 Ноември 2018 11:34

Две бързи производства – срещу баща и дъщеря, за притежаване на наркотични вещества

Публикувана от Прочетена 1836 пъти

На 02.11.2018г.  РУ-Мадан  са започнати две бързи производства – срещу баща и дъщеря, за притежаване на наркотични вещества.

Около 06:40 часа, при извършен обиск на лицето К.М. на 38 години от гр.Мадан у него са намерени и иззети 4,00гр. суха тревна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана.

В последствие е извършено претърсване в дома на 38-годишния мъж на ул.“Обединение“ в гр.Мадан, където са намерени и иззети още 32,12гр. суха тревна маса, която при направения полеви наркотест също е реагирала на марихуана.

Намерена е и е иззета и 5,58кг. суха растителна маса, която по вид и мирис наподобява тютюн за пушене, без акцизен бандерол, който се изисква по закон. 

Бързо производство е образувано и срещу 17-годишната му дъщеря – М.М. от гр.Мадан за притежаване на високорискови наркотични вещества. При направен обиск на същата дата около 16:35 часа е установено, че тийнейджърката държи суха тревна маса с бруто тегло 2,36гр., която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана.

Бащата и дъщерята са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, съобщиха от полицията.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!