Menu
Понеделник, 10 Април 2017 17:35

Две катастрофи в областта заради несъобразена скорост

Написана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
На 07.04.2017 г. около 14.45 ч.-  на общински път Мадан - Мъглища - Ловци лек автомобил Опел "Вектра" управляван от З.Ф. /28 годишен/ от с. Мъглища, общ. Мадан поради движение с несъобразена скорост  спрямо релефа на местността и пътя на дясна крива се поднася излиза в ляво от платното за движение и се удря странично в железен електрически стълб. Леко ранен е водача с разкъсно -  контузна рана в областта на главата и комоцио. Настанен е за лечение и наблюдение в МБАЛ - Смолян. Местопроизшествието е посетено от  екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 
На 09.04.2017 г. около 01.15 ч. на път Пловдив- Смолян- Рудозем-гранцата с р Гърция лек автомобил "Опел Вектра", управляван от Н.К./20 годишна/  от с. Чепинци, общ.Рудозем - поради несъобразена скорост с пътните условия на пътя се блъска в мантинелата и ската. В резултат на ПТП леко е ранена водачката и пътника /20 годишен/от с. Чепинци, обл. Смолян с натъртвания и охлузи рани, без опасност за живота. Ползвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!