Menu
Вторник, 23 Април 2019 21:44

Две втори и две трети места за бойците от спортен клуб „Арес-Мадан“ от държавно първенство по кикбокс

Публикувана от Прочетена 2009 пъти
Две втори и две трети места за бойците от спортен клуб „Арес-Мадан“ от държавно първенство по кикбокс снимка: община Мадан
С 4 медала се завърнаха състезателите на спортен клуб „Арес-Мадан“ от държавното първенство по кикбокс в татами стилове. То се проведе през уикенда в София. В спортната проява маданския отбор се представи с общо 5 бойци, водени от техния треньор Антон Стоянов, които завоюваха 2 сребърни и 2 бронозови медали. 

При девойките младша възраст в кат. до 50кг стил киклайт на второ място се класира Мериам Михайлова. Сребро грабна и Виктор Янков при юношите в кат. +69 кг. В старшата възраст с бронзови медали се завърнаха Христо Райчев-74кг и Ванина Кичукова -55 кг.

Петият участник от маданския клуб - Ана Харлова отпадна на 1/4 финал от шампионката в категорията.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!