Menu
Петък, 11 Август 2017 14:04

ЕДИН ПОЗАБРАВЕН И ДВА НЕСТАНДАРТНИ НАЧИНА ЗА СПРАВЯНЕ С ВНОСКИТЕ ПО КРЕДИТИ

Написана от
Прочетена 1990 пъти

Добре известно е, че човешките същества не планират добре финансите си и лесно се изкушават от кредити. Еволюцията е „пропуснала“ този ценен аспект от нашия живот. Затова се налага да си наложим правила, които да следваме. Може да звучи по детски и наивно, но кой си купи автомобил, на който гумите са колкото месечната заплата или пък ботуши, които „струват“ две работни седмици? Затова нека не приемаме за даденост, че сме имунизирани към финансови грешки. Ето няколко начина, които да ви помогнат за вноските по вашите кредити.

Първият нестандартен начин е правилото на 30-те дни. Представете си следното: били сте на вечеря с приятели и те са ви се похвалили с нова придобивка. На връщане към дома сигурно вече разглеждате сайтове и сравнявате оферти. Най-доброто, което можете да направите, е да изчакате. Колкото по-голяма е покупката, толкова повече време изчакайте. Когато става въпрос за нещо наистина скъпо, 30 дена за идеалният вариант. Ако и след 30 дни искате и сте така убедени в нуждата си от това нещо, можете да разгледате и офертите за кредити.

Вторият начин е една позабравена поради мързел и прекалено много готови оферти българска традиция: канете на гости у дома и гответе домашна храна. Когато правите уговорка с приятели, подшушнете им тази вълшебна опция. Винаги може да се видите, да си изкарате добре и да оптимизирате бюджета, като сготвите или пък „споделите“ готвенето. Не е нужно да са ви налегнали вноски по кредити, за да го направите. Може просто да искате да поспестите пари за още една почивка това лято.

Другият нестандартен начин да спестите пари, е просто да споделите мечтите си с любимия. Всяка мечта, споделена с правилния човек, се превръща в план. Обединени около една идея, вие ще се подкрепяте и мотивирате взаимно и така фокусирате бюджета си върху нещо наистина важно и не направите прибързани решения за взимане на кредити.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!