Menu
Четвъртък, 19 Октомври 2017 18:14

Експерти от Смолян и Осло ще обменят добри практики в сферата на борбата срещу зависимостите и промоцията на здравословен начин на живот

Публикувана от Прочетена 1401 пъти

На 19.10.2017г. се проведе първата работна среща за споделяне на опит и обмен на добри практики в областта на борбата със зависимостите и промоцията на здравословен начин на живот между институции от Смолян и Осло. Проектът се реализира от РЗИ – Смолян в партньорство с норвежката Лаборатория за обучение Бйеркакер (организация с нестопанска цел, чиято дейност е свързана с обучение и образование на възрастни,обществено здраве, психично здраве и активен живот на възрастните хора).

В рамките на няколко работни срещи в България и Норвегия, експерти от двете страни ще представят свои добри практики, ще обсъдят възможностите за прилагане на част от споделения положителен опит съобразно конкретните условия в страната си, ще планират бъдещи съвместни инициативи и ще подпишат споразумение за сътрудничество.

Проектът е на стойност 18 000 евро. Безвъзмездната финансова помощ е от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм 2009г.- 2014 г.
Крайният срок за приключване на проекта е 31.10.2017 г.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!