Menu
Сряда, 08 Март 2017 19:41

Елисавета Кехайова, ДПС: Живее ли в нас българският дух - ще живее и България!

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ снимки: ДПС - Смолян

„Днес, повече от всякога вярвам, че живее ли в нас българският дух- ще живее и България!“, това заяви кандидат-депутатът на ДПС от Смолянския регион Елисавета Кехайова на осмомартенеското тържество в Борино.

„Българският дух е жив! Днес го усетих с всичките си сетива в културния дом на Община Борино! Носители на този дух са децата, изпълняващи прекрасните български танци в още по-прекрасните български носии. Носители на този дух са и жените, които изпълняват най- красивите песни от родопския фолклор! Носители са всички, които тачат родните традиции и обичаи“, заяви още втората в листата на ДПС. Кехайова бе гост на тържеството заедно с водача на листата на Движението Хайри Садъков, както и кандидат-депутатите Наташа Василева и Атанас Пържанов. Всички те поискаха подкрепа от жителите на Борино, за да могат продължат, чрез политиката на ДПС да развиват малките региони и да продължи развитието на региони като Родопите.

„ДПС е партия, която се доказала с грижата за хората си през годините. Вие сте преки свидетели на това, тъй като вашата община се управлява от екип на Движението. Колкото повече депутати има ДПС, толкова са по-големи шансовете за целта, която сме си поставили, а именно да спасим България“, заяви Садъков.

dps 08 03 3

Кандидат-депутатите поздравиха всички дами с празника, като ги увериха, че ще направят всичко по силите си, ако получат тяхното доверие с № 9 на 26 март, да направят живота по-добър и те да могат да отглеждат децата и внуците си в собствената си Родина.

На тържеството в Борино бяха още общинският лидер на Движението Ахмед Карадайъ, кметът на общината Мустафа Караахмед, както и председателят на местният общински съвет Анелия Джебирова.

Преди на уважат тържеството в Борино, кандидат-депутатите на ДПС – Смолян бяха гости на дамски сбирки в Нелино и Мадан.

Пресцентър на ДПС - Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!